Przywitaj Nowy Rok z Avangardą!
Szampańska zabawa zacznie się 31.12.2016. o godz. 20.00. Przygotowaliśmy wyjątkowe menu, a w nim: danie główne, trzy gorące dania, zimna płyta oraz jedyny w swoim rodzaju bufet z wędlinami wiejskimi robionymi i wędzonymi przez naszego mistrza Adama. Zabawę umili zespół muzyczny „Melodiko Band”, zagra nam także profesjonalny DJ.
Koszt: 300,00 zł/os.
Przyjmujemy rezerwacje indywidualne i grupowe, zachęcamy do kontaktu! Rezerwacje: tel: 695 363 520 lub mail: biuro@restauracjaavangarda.pl
MENU SYLWESTROW
Przystawka:
Pasztet z dziczyzny z brusznicą
Danie główne:
Pieczeń wołowa z sosem z grzybów leśnych,
opiekane ćwiartki ziemniaków, zestaw surówek
Deser:
Szarlotka na ciepło z lodami i bitą śmietaną
Zimna płyta:
Pieczone mięsa /schab, karczek, boczek, wędliny własnego wyrobu/, galaretki wieprzowe, drobiowe, śledzie w oleju i śmietanie,
Jaja faszerowane, ryba po grecku, sałatka jarzynowa, sałatka grecka, sosy do mięs, marynaty własne, dodatki,
Deski serów
Na gorąco:
Węgierska zupa gulaszowa z kładzionymi kluskami
Schab faszerowany w sosie, kluski śląskie, buraczki na dwa sposoby
Żurek z białą kiełbasą i jajkiem
Napoje:
Kawa, herbata, woda mineralna, soki owocowe, napoje gazowane /Pepsi, Sprite, Tonic/
Kieliszek wina do dania głównego /gruzińskie półwytrawne/
Wódka Wyborowa 0,5l/2 osoby, wino musujące 0,7l/4 osoby
Ciasta:
Sernik, szarlotka, makowiec, galaretki, kremy, ciasteczka pieczone
Dodatkowo:
Bufet z wędlinami wiejskimi robionymi i wędzonymi przez naszego mistrza Adama
Patery z owocami, dekoracje kwiatowe, itp.